Фото без опису        

12 квітня 2018 року селі Бичева Любарського району (Бичівський старостинський округ Любарської ОТГ) було проведено  виїзний прийом громадян.

З населеням зустрілись начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення та діяльності персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олена Вовнюк, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції Ірина Волошина, заступник начальника Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти – начальник відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Тетяна Бучинська та начальник відділу Любарського бюро правової допомоги Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Зубко. Під час роботи в  Бичівсьому старостинському окрузі Любарської ОТГ за юридичними консультаціями звернулось 5 громадян.   

Мешканців села Бичева цікавили питання: відповідальність за несвоєчасне подання електронної декларації, оформлення права власності на земельну ділянку у порядку спадкування за заповітом, чи передається у спадок право користування земельною ділянкою, розірвання договору земельної ділянки, державна реєстрація права власності нерухомого майна.

Під час виїзного прийому мешканцям села Бичева розповіли і про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!» та розповсюджували серед охочих тематичну друковану продукцію з актуальною правовою інформацією.

Також цього ж дня надано адресну правову допомогу жительці смт.Любар Войтко Галині Гнатівні щодо спадкування за законом. 

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису