Фото без опису15 травня в рамках тижня сім’ї, який проходив в Любарському районі з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї службою у справах дітей Любарської селищної ради, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки заступника голови з питань діяльності виконавчих органів А.М. Осипенко організовано зустріч із прийомними сім’ями та батьками – вихователями Любарського району.

Селищний голова Володимир Миколайович Герасимчук особисто познайомився, поспілкувався та вислухав кожного вихователя із прийомної сім’ї. Володимир Миколайович пообіцяв, що допомагатиме та підтримуватиме кожного, хто виконує  важливу місію, а саме, виховує, підтримує та вкладає  життя в дітей, які увійшли у їхні родини як рідні.

Із привітальними словами та словами вдячності до прийомних батьків звернулись начальник служби у справах дітей Леся Ющенко, заступник ЦСССДМ Кришталь Оксана та заступник голови Алла Осипенко. В своїх виступах вони відзначили, що приклад цих людей – це приклад людей щирої душі, людей, в яких особливе відчуття на людську доброту.

Ми раді і горді, що у нашому районі функціонує 6 прийомних сімей та 2 дитячих будинки сімейного типу.

Прийомні сім’ї: Сабаш Наталія Василівна та Ігор Леонідович з с. Громада виховує  трьох діток; сім’я Мамчич Жанна Володимирівна та Микола Борисович із Стрижівки виховує чотирьох діток; Сергійко Катерина Леонтіївна із Великих Деревич  взяла на виховання двох дітей; Шульц Оксана Михайлівна із Громади взяла до себе в сім’ю одного хлопчика; сім’я Голянівських -  Катерина та Олександр із села Громада виховує одного хлопчика. У дитячому будинку сімейного типу Осіпчуків – Галини та Богдана виховується шестеро дітей, а у дитячому будинку сімейного типу Нікітіної Валентини та Барана Василя – п’ятеро дітей.

Хочеться відмітити, що всі наші сім’ї функціонують позитивно. Звичайно, у кожної є свої проблеми, але ми знаємо, що в даних сім’ях діти під наглядом, оточенні піклуванням, доглядом та батьківською любов’ю. Це ті родини, які дали вдруге шанс дітям – сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування та особам із їх числа зростати у сімейному оточенні.

На завершення зустрічі кожній родині було вручено подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису