Фото без опису

    16 травня 2018 року в залі засідань районної ради відбувся семінар навчання на тему «Захищине і здорове покоління» за участі начальника Чуднівського відділення УВД ФССУ у Житомирській області –Чистякової Валентини Вікторівни та страхового експерта з охорони праці Чуднівського відділення УВД ФССУ у Житомирській області – Побігайло Петра Захаровича.

Семінар навчання відкрив секретар селищної ради Василь Янко.  Для участі в семінарі були запрошені  директори загальноосвітніх шкіл, директори та бухгалтери дошкільних навчальних закладів, начальники відділів та управлінь селищної ради та ін.

Валентина Чистякова  ознайомила присутніх з питаннями щодо медичної реабілітації, соціального захисту працівників, учасників АТО та інноваційними змінами в загальнообов’язковому державному страхуванні.

Петро Захарович,  в свою чергу, ознайомив  аудиторію  з питанням забезпечення безпеки життєдіяльності, безпеки праці в навчальному закладі, а також збереження здоров’я молодого покоління та забезпечення профілактики виробничого травматизму. Також присутніх, поінформували про порядок ведення документації з охорони праці.

Фото без опису

ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК НАКАЗІВ ЩОРІЧНОГО ВИДАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ...

Обов'язки посадових осіб та організація роботи з охорони праці і безпеки життєдіяльності в закладах освіти...

Інструкція №    _    з охорони праці при проведенні спортивно-масових заходів...

ПОЛОЖЕННЯ про розробку інструкцій з охорони праці...

ПОЛОЖЕННЯ про організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в установах і закладах освіти...

ПОЛОЖЕННЯ про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах, установах, організаціях, підприємствах, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України...

Перелік локальних нормативних актів з охорони праці? в навчальному закладі...