Фото без опису  01 червня 2018 року селищний голова  Володимир Герасимчук зустрівся з жителями  с.В.Деревичі, с.Гізівщина  Любарського району.

Збори громадян проведенні згідно графіка зборів громадян затвердженого головою селищної ради.

Питання, які найбільше турбують громадян – це ремонт  та грейдерування доріг, автомобільні сполучення сіл, ситуація з безпритульними тваринами, ремонт вуличного освітлення, закупівельна ціна молока та інші питання пов’язані з благоустроєм населених пунктів.

Окрім цього, жителів турбували питання збереження мережі медичних закладів. На що, Володимир Миколайович пообіцяв докласти максимум зусиль  для збереження діючих фельшерсько-акушерських пунктів. 

Начальник управління праці та соціального захисту населення Любарської райдержадміністрації Галина Уманець  повідомила жителів про зміни в законодавстві,  щодо порядку призначення субсидій.

З жителями сіл зустрілися керівники місцевих господарств ТОВ «Хмільницьке» та ПП АФ «Гізівщина», які вкотре ознайомили жителів зі  своєю діяльністю та поділилися планами на майбутнє, щодо вирішення соціальних проблем своїх пайовиків та розвитку сіл.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису