Фото без опису19 червня  2018р.  в  с. Горопаї  Любарської селищної ради відбулися збори громадян. На зустріч жителями прибули голова селищної ради Володимир Герасимчук, начальник управління  праці та соціального захисту населення РДА Уманець Галина та представник Любарського військового комісаріату Роман Абрамчук.

Збори розпочались з виступу в.о. старости  Горопаївського старостинського округу Ганни Іллінічни, яка прозвітувала перед  жителями свого села про роботу  у 2017р. та поділилася планами на 2018 рік . Громада ставила перед Володимиром Миколайовичем питання, які турбують жителів не лише с.Горопаї , а  й усіх сіл нашого району.

Це питання цін на молоко, земельні питання  та ремонт  доріг в населеному  пункті. Також, жителями  піднімалось питання  заміни покрівлі в сільському будинку  культуриння, яка є в аварійному  стані та потребує термінового ремонту. Багато критичних запитань було до роботи  в.о.старости .

Володимир Миколайович  надав роз’ясне з усіх наявних питань які турбували  населення та намагався толерантно  вирішити конфліктні моменти зустрічі. Галина Володимирівна  Уманець повідомила населення с.Горопаї про зміни в законодавстві , щодо порядку призначення субсидії  Роман  Абрамчук  в свою чергу провів роз’яснювальну роботу  серед мешканців, щодо переваг служби за контрактом  в лавах Збройних Сил України.Вцілому збори  громадян  які тривали більше чотирьох годин були плідними та продуктивними.  

Фото без описуФото без описуФото без опису