Фото без опису22 червня 2018р. відбулась нарада з виконуючими обов’язки старости  Любарської селищної ради. Заступник голови Гуменюк Олена Анатоліївна Спільно з працівниками Любарського відділення Бердичівської ОДПІ головного управління ДФС у Житомирській області та начальником відділу економічного розвитку  та інвестицій Мосюрою Оленою Юрівною ознайомили  присутніх  про встановлення податків на 2019 рік.

Заступник голови – керуючий справами виконкому Біленький Анатолій Сергійович ознайомив з основними аспектами організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, з особливостями реєстрації місця проживання громадян відповідно до законодавства України та остаточного припинення реєстрації сільських рад що приєналися до Любарської селищної ради..

Любіцька Неоніла Петрівна - начальник відділу соціального захисту населення та праці ознайомила з  порядком постановки на квартирний облік в   Любарськії і раді  та зобов’язали в.о.старост передати особові справи з метою упорядкування загальної черги постановки на квартирний облік.

Фото без опису