Фото без опису

06 липня 2018 року в залі засідань районної ради відбулася  чергова VII сесія  VIII скликання Любарської селищної ради. На засіданні сесії були присутні 20 депутатів селищної ради, начальники  відділів та управлінь, в.о. старости селищної ради,

З десятої до шістнадцятої години, з невеликою перервою в роботі, депутати селищної ради активно працювали та розглянули  ряд питань:

питання бюджету, встановлення податків та зборів на 2019 рік, питання по передачі майна Любарській селищній раді а також про надання дозволів на  виготовлення  проєктно – кошторисних документацій.

 Зокрема, особливу увагу було приділено податкам на нерухоме майно для фізичних та юридичних осіб,иположенню про земельний податок (ставки земельного податку), туристичний збір та звіту начальника відділу  житлово – комунального  господарства,  архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури  за перше півріччя 2018р.

До виступу  на сесію попередньо подали заявки  активісти громадської організації «Автомайдан»,  які гостро піднімали  питання по ремонту доріг.

В цілому робота сесії була продуктивною та насиченою, в результаті чого розглянуто та прийнято більше шістдесяти питань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису