Фото без опису25 серпня 2018 року  за ініціативи директора Любарської ДЮСШ Залуцького Юрія Леонідовича відбулись перші в історії спорту Любарщини змагання з боксу.

Завдяки великим старанням та наполегливості Юрія Леонідовича, який лише близько трьох років очолює спортивну школу, наша громада може пишатись не лише футболом, волейболом та боротьбою, а й боксом.

Відкрив змагання  голова селищної ради В.М.Герасимчук  та привітав спортсменів, який побажав усім гарного настрою, перемоги в усіх починаннях і в сьогоднішній зустрічі.

У цьому році, завдяки Любарській селищній раді, яка виділила 100 тис грн. та спонсорській допомозі ТОВ «Хмільницьке», які виділили 27,5 тис грн.  для дитячо-юнацької спортивної школи було придбано боксерський  ринг, що дало змогу організувати та провести в нашій громаді цю зустріч.

В змаганнях взяли участь збірні команди Житомирської та Хмельницької областей. Збірну Житомирщини представляли боксери з м.Бердичева, смт.Любар, смт.Хорошів, смт.Чоповичі. У поєдинках змагалися молодь, юніори та школярі 2000-2009 років народження. До складу збірної Житомирщини від Любарського району увійшли Кулік Богдан, Орлик Богдан, Акімов Максим, Синиці Максим, Конон Артем, Богданенко Юрій, Сідов Кіріл. Також збірну команду представляли дві славні Любарчанки боксерки – Левадна Юлія та Шкоргута Ангеліна.

Захоплююче спостерігали з заповненого залу батьки, вболівальники та любителі спорту за рингом, адже завдяки спільним зусиллям в нашому маленькому селищі звичайні люди, які живуть спортом, створили справжню атмосферу  боксерського   поєдинку.

Маємо надію, що ці змагання стануть традиційними для нашого селища.

Фото без описуФото без описуФото без опису