Україна

ЛЮБАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛЮБАРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

                                                                                                 CЕЛИЩНОГО  ГОЛОВИ

 

від  05.09.2018 року   №126

Про скликання другого пленарного засідання

позачергової дев’ятої сесії восьмого скликання

Любарської селищної ради

 

             Відповідно до ст.46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»  скликати  друге пленарне засідання позачергової дев’ятої сесії селищної ради  VIII скликання  11 вересня 2018 року о 10 годині в залі засідань районної ради.

 

       На розгляд сесії винести питання:

1.  Про затвердження переліку проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на 2018 рік.

2. Про прийняття на баланс Любарської селищної ради земельної ділянки та житлового будинку.

3. Про надання житловому будинку статусу соціального житла та передачу в оренду житлового будинку соціального призначення із земельною ділянкою.

 4. Про погодження розміру батьківської плати за навчання дітей у Любарській школі мистецтв.

5. Про затвердження актів передачі-приймання майна комунальної власності Любарської селищної ради  в господарське відання  на баланс комунального підприємства «Надія В.В.» Любарської селищної ради.

6. Про затвердження актів передачі-приймання майна комунальної власності Любарської селищної ради   на баланс відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

7. Про затвердження актів передачі-приймання майна комунальної власності Любарської селищної ради   в безоплатне користування (позичку) КП «Добробут» Любарської селищної ради.

8. Про затвердження актів передачі-приймання майна комунальної власності Любарської селищної ради  на баланс КП «Добробут» Любарської селищної ради.

9.  Про внесення змін до комплексної Програми модернізації водопровідно-каналізаційного господарства Любарської селищної ради на 2018-2019 роки.

10.  Про внесення змін до рішення сесії Любарської селищної ради №289 від 24 липня 2018 року « Про затвердження акту обстеження житлових умов Токар Л.А. та визнання обстежуваного об’єкту житлової нерухомості такою, що не є об’єктом оподаткування».

11. Про створення Молодіжної ради при селищному голові  та затвердження положення про Молодіжну раду.

12. Про перейменування вулиці с.Липне.

13. Про звільнення заступників селищного голови.

14. Про внесення змін до складу виконавчого комітету.

15. Різне.

 

 

          Селищний голова                                             В.М. Герасимчук