Фото без опису19.06.2018 р. провідними фахівцями із соціальної роботи ЦСССДМ Любарської селищної ради Киналь В.Ю. та Остапчук Н.С., спільно з діловодом Громадського старостинського округу Турко Г.П. відбулося відвідування сімей, які перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах на території с. Громада, Любарської ОТГ.

   Комісія відвідала 5сімей, було складено оцінку потреб сім’ї та дітей та обстежено їх матеріально – побутові умови проживання. З  батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо наслідків неналежного виконання ними  батьківських обов’язків  відносно неповнолітніх, недопущення вчинення жорстокого поводження та насильства щодо дітей. Здійснено профілактику негативних явищ, соціально – небезпечних хвороб та ризиків залежностей. Діти отримали роз’яснення про свої права та обов’язки, та щодо важливості ведення здорового способу життя.

За результатами відвідування сімей, спеціалістами Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради складено відповідні акти, комісією зроблено висновки щодо стану батьківського потенціалу та забезпечення належних умов для утримання і виховання дітей. А також, надано допомогу у оформлені документів для отримання державної допомоги одинокої матері.