Фото без описуДругий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

У цей день світ говорить про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, найбільше багатство яких є досвід, знання, вміння, мудрість.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

            Любарською селищною радою до Міжнародного дня людей похилого віку було проведено акцію  акцію "Голодного нагодувати, спраглого напоїти…"   врамках цієї акції людям похилого віку було вручено більше ста двадцяти продуктових наборів. Любарська селищна рада щиро вдячна всім хто долучився до цієї акції та допоміг привітати людей які цого потребували.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису