Фото без описуВідповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», наказу служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації від 22.08.2018 року

№ 48-ОД «Про організацію та проведення в 2018 році Всеукраїнського заходу «Урок» з метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі в серпні - жовтні 2018 року службою у справах дітей селищної ради із залученням працівників  відділу освіти, молоді та спорту проведений рейд «Урок» у частині виявлення дітей, які не приступили до занять у школі.

На території Любарської селищної ради налічується 1988 учнів. Станом на 17.09.2018 р.всі діти приступили до навчання.

В ході проведення рейду спеціалісти служби у справах дітей  здійснили  обстеження умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками дітей проведено профілактичну роботу з метою недопущення бездоглядності та безпритульності серед дітей. Протягом вересня 2018 року службою у справах дітей  з метою підтримки дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах було виділено та придбано шкільні канцелярські товари, які  вручено у вигляді подарунків до 1 вересня 50 дітям з категорійних сімей.

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом жовтня поточного року та заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

 

                             Фото без опису

                             Фото без опису

                             Фото без опису