Фото без опису

                       Оголошення про наміри щодо передачі в оренду нерухомого майна,

що належить територіальній громаді Любарської селищної ради

1.  Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження та вартість: частина адмінприміщення КП «Добробут»  загальною площею 106м2, в тому числі приміщення другого поверху 90м2 та підвальне приміщення 16м2, розташованого за адресою: с.Ст Любар, вул.Перемоги,127. Вартість оренди  згідно Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна та незалежної оцінки об’єкту оренди для визначення орендної плати.

Балансоутримувач майна: КП «Добробут».

Орган управління майном:  Любарська селищна рада.

Мета використання орендованого об’єкта – розміщення офісу, складу.

2. Назва об’єкта оренди та його місцезнаходження: частина приміщення їдальні Любарської гімназії №1 загальною площею 13м2, розташоване за адресою: смт Любар, вул.Незалежності,49. Вартість оренди  згідно Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна та незалежної оцінки об’єкту оренди для визначення орендної плати.

Балансоутримувач майна: відділ освіти, молоді та спорту.   

Орган управління майном: Любарська селищна рада.

Мета використання орендованого об’єкта – розміщення буфету, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

Строк оренди об’єктів 2 роки 11 місяців. Об’єкти оренди можуть бути передані в оренду для здійснення іншого виду діяльності.

Заяви щодо оренди об’єктів комунальної власності територіальної громади Любарської селищної ради, на які надані оголошення про намір передати майно в оренду, приймаються селищною радою за адресою:  смт.Любар, вул. Незалежності,38.

Термін прийняття заяв про намір взяти майно в оренду – 10 робочих днів з дня, наступного після розміщення оголошення.

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єктів комунальної власності територіальної громади Любарської селищної ради, на які надані оголошення про намір передати майно в оренду, оголошується конкурс на право укладання договорів оренди нерухомого майна, що належить територіальній громаді Любарської селищної ради.

Додаткову інформацію можна отримати у секторі комунальної власності селищної ради  за адресою: смт.Любар, вул. Незалежності,39, 4 поверх.