Фото без опису Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам і День працівників сільського господарства – це професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

Сьогодні в Любарському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Це свято зібрало керівників агроформувань, невтомних трудівників полів і ферм, організаторів сільськогосподарського виробництва, працівників сільського господарства. Адже, сюди з’їхалися з усіх сільськогосподарських підприємств району – кращі з кращих.

Свято було пронизане нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за їх нелегкий повсякденний труд. Звучали щирі побажання міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків.

Вітальні адреси вдало перепліталися з творчими виступами талановитих артистів району. З вітальної промовою до учасників святкового дійства звернулися секретар Любарської селищної ради Янко Василь Володимирович, голова Любарської РДА Чернецький Костянтин Борисович, голова районної ради Кучер Ігор Петрович та нагородили грамотами і подяками кращих керівників та працівників сільського господарства Любарського району.

Усіх гостей ярмарку та свята зустрічав Новочорторийський духовий  оркестр,

а в залі своїми виступами   радували гостей свята працівники Любарського районного будинку культури, ансамбль «Глезняночка», та танцювальні колективи.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису