Фото без опису06 лютого 2019 року в залі засідань  відбулась XIІІ позачергова сесія VIII скликання Любарської селищної ради. На засідання сесії прибуло 24 депутати. Сесія  розпочалась хвилиною мовчання вшанування  пам’яті загиблих в зоні АТО.

        На початку сесії секретар селищної ради В.В. Янко ознайомив присутніх з основними напрямками   діяльності  у 2018 році  та розповів про пріоритети в роботі Любарської селищної ради на 2019р.

На порядок денний XIІІ позачергової сесії було винесено 33 питання. Зокрема було затверджено програми, такі як: Програма зайнятості населення на 2019рік, Програма профілактики рецидивної злочинності та правопорушень, Програма  фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» Любарської селищної ради, Програма  матеріальної підтримки військовослужбовців, які були призвані на військову службу за контрактом на 2019 рік.Також затверджено п’ять робочих проектів по реконструкції будівництва та благоустрою Любарської об’єднаної територіальної громади.

В ході засідання затверджено нову структуру  та штатну чисельність апарату селищної ради та її виконавчих органів, затверджений план роботи Любарської селищної ради  на І півріччя 2019 року, а також багато питань земельних щодо виділення земель для створення громадських пасовищ.

Протягом  2 годин дискусійної плідної  праці депутати прийняли 33 рішення, з яких чотири рішення були прийняті  з доповненням.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису