Фото без описуРозвиток і популяризація спортивно-масової роботи, організація фізкультурно-оздоровчої та виховної  роботи,  підтримання та зміцнення здоров’я населення, залучення його до систематичних занять спортом – такі завдання ставить перед собою сектор молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради. З цією метою проводиться ряд змагань, покликаних залучити до заняття спортом не тільки школярів та молодих людей, але й більш доросле населення.

24 лютого відбулися змагання з футзалу серед чоловіків «Команда молодості нашої», приурочені пам’яті Героїв Небесної Сотні. До участі запрошувалися чоловіки віком від 1983 р. н.

У змаганнях взяли участь три команди: «СК Технофон» (смт.Любар), «Вир» (с.Стара Чортория), «ФК Нова Чортория» (с. Н.Чортория).

Бурхливі емоції, драйв супроводжував усі три гри.

Результати матчу:

1 гра – «ФК Нова Чортория»- «Вир» - 3:8 на користь команди «Вир».

2 гра – «СК Технофон» - «Вир» - 3:3.

3  гра – «СК Технофон» - «ФК Нова Чортория» - 2:8.

            Як підсумок, диплом   1 ступеня  – «СК Технофон»;

                                   диплом  2 ступеня  – «Вир»;

                                   диплом 3 ступеня – «ФК Нова Чортория».

            Також було визначено номінації, у яких гравці нагороджувалися грамотами відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради та подарунками від приватного підприємця Мисечка Олександра Степановича:

            «Кращий воротар»  - Володимир Ус («СК Технофон»);

            «Кращий захисник» - Тарас Сологуб («ФК Нова Чортория»)

            «Кращий нападник» - Олександр Голованов.

«Кращий гравець» - Микола Чушенко.

Маємо надію, що у наступних змаганнях візьмуть участь ще більше команд, а майстерність наших футзалістів ставатиме усе кращою.

Фото без описуФото без опису