Фото без описуЧотири роки тому 20 лютого під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Саме в цей день уся Україна вшановує подвиг учасників Революції Гідності - від маленького села чи селища до великих міст та містечок.

23 лютого  у сільському клубі с.Авратин зібралося майже все село, а також ті, хто приїхав у гості до рідних на вихідні. Пам'ять про тих, хто поліг на Майдані було гідно вшановано учасниками концерту. Проникливі слова, ліричні композиції, вдала постановка танцювальних номерів - усе нагадало присутнім про тривожні події 2015 року. Що й казати, коли у День вшанування героїв Небесної сотні на сцені клубу співав священик.

Будь який захід у селі не може відбутися без завідувача сільським будинком культури. А що  й казати коли ним є надзвичайно добра й щира людина - Лисюк Людмила Григорівна. Адже жодне свято, жодна пам`ятна дата не проходять повз увагу Людмили. Концерти, які вона організовує, достойні будь-якої столичної сцени. Завдяки її організаторським здібностям усі жителі села є активними учасниками художньої самодіяльності: хто співак, хто актор, хто танцівник.

Фото без описуФото без описуФото без опису