Фото без описуЗ початку 2019 року до Служби у справах дітей Любарської селищної ради надійшло близько десяти заяв щодо невідвідування учнями навчальних закладів, у зв’язку із чим із законними представниками дітей та самими неповнолітніми проводяться роз’яснювально-профілактичні бесіди.

 

Ось для прикладу, 16.04.2019 року працівниками служби у справах дітей селищної ради (Л.Л. Ющенко, А.І. Кулініч) за участю провідного фахівця ЦСССДМ В.Ю. Киналь, представника Любарського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області В.В. Стачук, майстра Любарського професійного ліцею, класного керівника – Я.В. Дудніка, на підставі звернення навчального закладу щодо систематичного пропуску занять, була проведена роз’яснювально-профілактична бесіда із матір'ю неповнолітнього та самим неповнолітнім щодо відвідування навчального закладу.

Під час бесіди були з’ясовані причини невідвідування навчального закладу, наголошено про те, що батьки зобов’язані забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, особливо було наголошено про наслідки та ризики, які можуть настати вразі не закінчення навчального закладу. Батькам роз’яснено норми законодавства щодо відповідальності, яка може настати вразі неналежного виконання батьківських обов’язків.

Шановні батьки! Пам'ятайте, що основну роль у вихованні дітей відіграєте саме Ви.  Ваша любов, увага, віра у сили власної дитини – ключ до успішного навчання та гармонійного розвитку.

Фото без опису