Фото без опису16 квітня двері опорного ЛипненськогоЗЗСО гостинно відкрилися для учнів, батьків та вчителів Горопаївської філії. У День відкритих дверей гості мали змогу ближче познайомитися із навчальним закладом, з його учнівським та педагогічним колективом.

   Знайомство видалося напрочуд теплим. Адже окрім екскурсії по шкільних коридорах та кабінетах на відвідувачів чекало багато приємних сюрпризів. На власні очі діти та батьки побачили переваги НУШ, коли завітали до класу майбутніх першокласників, який уже оформлений відповідно до вимог сучасної освіти. Юні екскурсоводи, учениці 10 класу Завязун Валерія та Кухарчук Богдана, ласкаво запрошували гостей до музею, до кабінету інформатики, до бібліотеки, до спортзалу, познайомили з майстерністю гуртківців. Залюбки діти спостерігали, які вироби майструють учні Липненського ЗЗСО під керівництвом вчителя трудового навчання та образотворчого мистецтва Гарбузюка Василя Миколайовича. Ділилися досвідом також члени гуртка початкового технічного моделювання (керівник – практичний психолог Боцанюк Марія Василівна). Свої напрацювання та здобутки представили юні поети і письменники закладу, члени поетичного гуртка «Перлинка» (керівник – вчитель англійської мови та зарубіжної літератури Петрук Наталія Вікторівна). Зачарували казковими виставами члени драматичного гуртка «Водограй» під керівництвом вчителя української мови та літератури Зав’язун Олександри Вікторівни.А в актовій залі юні таланти дарували відвідувачам запальні українські таночки.

      Не минула зустріч без частування. Кухар Чаїнська Ніна Павлівна частувала гостей смаколиками у великій, світлій їдальні.

    Керівництво закладу, а саме директор Романчишин Анатолій Григорович та заступник директора з навчально-виховної частиниЛаврук Надія Миколаївна звернулися до батьків та дітей Горопаївської філії щирим, лагідним словом, запевнивши, що двері закладу для них завжди відкриті і вчителі та учні закладу радо їх зустрічатимуть.

    Підсумувала зустріч начальник відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради Осипенко Алла Миколаївна, яка турботливим словом звернулася до дітей, але в першу чергу й до батьків, висловивши впевненість у тому, що невідворотні зміни, які зумовлені вимогами НУШ і чекають на ці навчальні заклади в найближчому майбутньому, будуть на користь дітям і обов’язково дадуть позитивний результат. Адже, учні не тільки зможуть отримувати якісні освіті послуги, а й матимуть змогу розвивати свої здібності і таланти, навчатимуться бути успішними і конкурентоспроможними. Тому що саме за такими дітьми майбутнє нашої держави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису