Фото без опису22 квітня 2019 року у Мотовилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.М.Мороза  з ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради був проведений День відкритих дверей для учнів та батьків із сусідніх сіл Семенівки, Великої Волиці та Малого Браталова.

Діти разом із батьками та вчителями завітали до школи. На заході були присутні Янко Василь Володимирович, секретар Любарської селищної ради  та начальник відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради Алла Миколаївна Осипенко.  День був сповнений позитивними емоціями, школа гостинно відкрила двері для майбутніх учнів, батьків та гостей.

Директор школи Бевз Іван Дмитрович здійснив екскурсію по школі, надав гостям заходу вичерпну інформацію про навчальний заклад, організацію навчально-виховного процесу в школі.

Михальчишина Ірина Миколаївна у цікавій формі познайомила учнів із роботою шкільної бібліотеки. Наголосила, що саме тут вони зможуть отримати цікаві книги, відшукати потрібну інформацію.

Гості відвідали шкільний музей. Юні екскурсоводи Куцім Жанна та Григорко Іванна познайомили їх з історією школи , предметами побуту українців.

Також всі побували у світлих та просторих класах, спортивній залі. Вони завітали до шкільної їдальні, оснащеної новими меблями та затишним оформленням. Кухар школи Стецюк В.М. пригостила гостей гарячим какао та печивом.

За бажанням дітей у школі організовано численні гуртки та секції з футболу, легкої атлетики, паперопластики, математики, гурток художньої самодіяльності, танцювальний гурток.

Присутні мали змогу побачити виставку робіт гуртка «Паперовий світ», відвідати заняття для учнів. Керівник гуртка Шевчук Інна Володимирівна разом з учнями продемонструвала майстер-клас з виготовлення аплікації.

Приємно всі були здивовані виступом учасників художньої самодіяльності. Керівники Назаревич Ірина Миколаївна та Степанюк Роман Михайлович залучають учнів до роботи в гуртках різновікових категорій.

На Дні відкритих дверей батьки майбутніх учнів познайомилися з вчителями, які працюватимуть з ними у 2019-2020 навчальному році. Зустріч з батьками пройшла в теплій, затишній атмосфері. Гості заходу на всі питання отримали вичерпну інформацію.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису