Фото без описуГарна подія відбулась 25 квітня у нашій громаді – офіційне відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон облаштували на території КЗ «Любарська ДЮСШ Любарської селищної ради».

 Варто зауважити, що у цьому навчальному закладі особлива увага приділяється футболу. Це досить давня традиція, закладена бувшим директором цього закладу Сидорчуком В.М. Футболістів Любарщини знають не тільки в Житомирській області, а й поза її межами, так як наші команди неодноразово захищали честь Житомирщини на Всеукраїнському рівні.

Тож відкриття футбольного поля зі штучним покриттям, де діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року, дасть можливість маленьким футболістам не лише підвищувати спортивну майстерність, а й гартувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі. Використовуватиметься футбольне поле й для організації змагань з міні-футболу. На урочисте відкриття спортивного майданчика завітали селищний голова Любарської селищної ради В.М.Герасимчук, керуючий справами Любарської РДА  А.Ф.Чмирук, інші гості. Вони вручили юним спортсменам подарунки.

Вітаючи присутніх з цією гарною подією, селищний голова зауважив, що  приємно брати участь у відкритті нових об’єктів. Він привітав юних футболістів, побажав нових спортивних успіхів.

Окрасою свята стали виступи школярів Юрівського НВК, які подарували присутнім спортивний танок з м’ячами для фітнесу, юні танцюристи зі Школи мистецтв. Максим Харчишин для усіх гостей свята виконав пісню про Україну.

Завершив святковий захід товариський матч між молодшими  командами ДЮСШ з Мотовилівки, Кириївки, Коваленок. Для участі у поєдинку було запрошено вихованців вчителя фізичної культури Любарської гімназії №1 Ліневича М.Г.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису