Фото без опису26.04.2019 року головним спеціалістом служби у справах дітей Любарської селищної ради – Т.В. Луцковою та фахівцем ЦСССДМ Любарської селищної ради – А.П. Марченко, спільно із в.о. старости Липненського старостинського округу – О.В. Ковтонюком було здійснене відвідування сімей, які перебувають на обліку, як такі що опинились у складних життєвих обставинах по території с. Кутище.

Фахівцями служб здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання сімей та проведено роз’яснювальну, профілактичну бесіду із батьками щодо обов’язків батьків у вихованні та розвитку дитини, щодо негативного впливу спиртного на здоров'я людини, щодо необхідності працевлаштування та відповідальності, яка настає вразі ухиляння від виконання батьківських обов’язків.

Додатково: Шановні жителі Любарського району! Якщо Вам відомі сім'ї у яких виховуються діти, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги – не будьте байдужими, звертайтесь до Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді або Служби у справах дітей Любарської селищної ради з метою захисту прав та інтересів дітей. Допоможемо разом!

Контакти: Служба у справах дітей Любарської селищної ради знаходиться за адресою: смт. Любар, вул. Незалежності, буд. 52 (1-й поверх приміщення Управління праці та соціального захисту населення Любарської РДА).

Телефон: (04147) 2-30-03.