Фото без опису  26.04.2019 року головним спеціалістом служби у справах дітей Любарської селищної ради - Т.В. Луцковою та спеціалістом служби у справах дітей Любарської селищної ради - А.І. Кулініч, спільно із старостою Привітівського старостинського округу – О.М. Власюком було здійснено відвідування сімей з дітьми, батьки яких ухиляються від належного виконання батьківських обов’язків та дітей, які систематично не відвідують заняття у навчальному закладі.

           В ході проведення рейду, із батьками, згідно норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей, проведено роз’яснювальну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків, недопущення жорстокого поводження з дітьми та дотримання законних прав та інтересів дітей у процесі виховання, навчання та розвитку дитини.

           Також спеціалістами служби у справах дітей була проведена робоча зустріч із адміністрацією Привітівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, під час якої було звернуто увагу щодо внутрішнього шкільного обліку дітей. Поспілкувались також і про сім’ї у яких виховуються діти, батьки яких не забезпечують належне виховання, навчання та розвиток дітей, і з якими в подальшому буде працювати служба у справах дітей.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису