Фото без опису 8 та 9 травня у Любарському районі відзначили День пам’яті та примирення і 74 річницю з дня Перемоги та визволення від фашистсько-німецьких загарбників.

На площі Незалежності смт.Любар, яка щоріч в ці дня збирає небачену кількість людей, відбулося вітання  ветеранів та всіх Любарчан з великою Перемогою. Керівництвом селищної ради, в особі  секретаря Янка Василя Володимировича, головою райдержадміністрації Чернецьким  Костянтином  Борисовичем  та головою районної ради Кучером Ігорем Петровичем розпочато урочистості до Дня перемоги у Другій Великій Вітчизняній війні.

Голова спілки ветеранів Любарського району Гудзь С.О. нагадав усім присутнім на площі про ті важкі та страшні воєнні 1941-45 рр.. Чимало жителів нашого району поклали свої тіла за нашу свободу.  Тож ми маємо пам’ятати про їх подвиг та поважати тих ветеранів, які ще сьогодні розділяють з нами свято великої Перемоги.

Художні колективи нашого району подарували усім присутнім святковий настрій та дух перемоги.

По закінченню   урочистостей відбулася  хода та покладання квітів до пам’ятних знаків селища.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису