«Команді навпроти – фізкульт привіт!» Саме так розпочиналася кожна з шести ігор відкритого турніру  з міні-футболу серед юнаків 8-9 класів, приуроченого пам’яті військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, які організовувалися керівництвом СК «Любар», відділом освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Любарської РДА.  

Боротьба за призові місця розгорілась між командами Любарської гімназії №1, Глезненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Коростківського НВК та Мотовилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

            Резутати змагань:

1 місце – команда Мотовилівської ЗОШ І-ІІІ ст..;

2 місце – команда Коростківського НВК;

3 місце – команда Глезненської ЗОШ І-ІІІ ст..

У номінації «Кращий воротар» нагороджено воротаря команди з Мотовилівки Мельника Нікіту, який за три поєдинки пропустив два м’ячі у свої ворота. У номінації «Кращий гравець» нагороджено гравця команди Глезненської ЗОШ  Кострича Івана. У номінації «Кращий бомбардир» - гравця команди з Любарської гімназії №1 Нагаюка Володимира.  Суддівство матчів, нагородження дипломами та медалями забезпечував сектор молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради. Призи за перемогу та участь у змаганнях – відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Любарської РДА.