Фото без опису 16 травня, у третій четвер травня, українці традиційно відзначають День вишиванки – свято, покликане зберегти традиції і звичаї нашого народу.

  Сьогодні Любарщина  побачила величезну кількість люду у вишитих строях. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині  у думці, що таке свято об’єднує нас, як народ, що має минуле і гідний майбутнього.  Приємно, що у всіх закладах освіти участь у святкуванні взяли не лише вихованці, учні, педагоги, а й технічний персонал, а також батьки і гості закладів.

 Масштабне свято  пройшло на центральній площі Любара, проведене об’єднаною територіальною громадою. Талановиті діти подарували усім присутнім незабутнє свято української пісні, запального танцю. Цей  день сміливо можна назвати «Парадом вишиванок», днем національного єднання й пробудження патріотичних почувань, що яскраво продемонстрували колективні  флешмоби. Дякуємо за участь у флешмобі до дня Вишиванки учням Авратинської, Гринівецької, Юрівської, Кириївської, Липненської, Любарської ЗОШ №2 та Любарської гімназії, який відбувся на головній площі Любара. Щиро дякуємо в.о. старостам, директорам, педагогічним працівникам та учням ЗЗСО за чудове свято в старостинських округах Любарської об'єднаної територіальної громади!

                            Шануймо традиції, бо вони того варті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису