Фото без опису1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

           3 червня 2019 року в Любарській громаді відбулося масштабне свято, присвячене до Міжнародного дня захисту дітей. Захід був організований відділами  та  службами Любарської селищної ради та Любарської РДА. Завітали на нього діти з усіх шкіл та позашкільних закладів Любарської  громади та району.

    Свято розпочалось на головній площі селища  за участю наймолодших жителів громади разом із вихователями, вчителями та батьками .

          Дитинство – це чудова казкова пора. Шкода тільки, що закінчується вона швидко. Ключів, щоб повернутися у неї, на жаль, не знайшов ніхто. Тому, бажаємо вам вдосталь ним насолодитися. А вам, батьки, зробити все, щоби дитинство ваших дітей було щасливим та незабутнім. Культурна  програма, атракціони, конкурси, майстер класи , подарунки – ось неповний перелік розваг для діток під час свята.

   Для молоді з обмеженими можливостями було  створено окрему локацію під відкритим небом. Веселий сміх та гомін дітлахів супроводжувалися шумом цікавих атракціонів .

Дивлячись на щасливі та усміхнені обличчя маленьких жителів громади  можна вважати, що відкриття літнього сезону вдалося нам на славу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису