Фото без опису06 червня 2019 року в залі засідань  відбулась XVI чергова  сесія VIII скликання  Любарської селищної ради  під головуванням селищного голови  Герасимчука Володимира  Миколайовича.

         На засідання сесії прибуло 20 депутатів. На початку сесії селищний голова ознайомив всіх присутніх з порядком денним,  на який було винесено 67 питань.

               На сесії були затверджені програма по підтримці Комунального підприємства Любарської селищної ради « Любарська центральна аптека», «Програма охорони навколишнього природного середовища на 2019-2020 роки»,  рішення про внесення змін до бюджету, встановлення ставок та пільг та зборів на 2020 рік та ряд інших питань. Найактивніше депутати обговорювали питання функціонування малокомплектних шкіл.

               Було обговорено близько 30 земельних питань. Це питання про  виділення земельних ділянок учасникам АТО, про надання дозволу на розробку технічних документацій, про надання дозволу на розробку проектів землеустрою, передачу в оренду земельних ділянок та інші.

               Протягом  4 годин дискусійної  плідної  праці депутати прийняли 71 рішення, з яких чотири рішення не знайшли підтримки у депутатів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису