Фото без описуПід час проведення профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Вокзал» у II кв. 2019 р. службою у справах дітей Любарської селищної ради був здійснений і плановий об’їзд сімей, в яких виховуються діти, які перебувають на обліку дітей, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

        Під час вищезазначених об’їздів працівниками служб були виявлені факти, де не всі батьки забезпечують права та інтереси своїх дітей, не створюють належних умов для їх проживання, про що були складені відповідні Акти. Окрім того, до служби у справах дітей Любарської селищної ради 24.07.2019 року були викликані законні представники дітей з метою проведення роз’яснювально – профілактичних бесід щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, роз’яснено ст. 150 Сімейного кодексу України.

 

БАТЬКИ, ПАМЯТАЙТЕ!!!

Виховання дітей – відповідальна справа. Розуміння, взаємоповага, підтримка, змістовне дозвілля, спільна участь у вихованні дітей створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав, формування гармонійної особистості.

 

Додатково: Шановні жителі Любарського району! Якщо Вам відомі сім'ї у яких виховуються діти, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги – не будьте байдужими, звертайтесь до Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді або до Служби у справах дітей Любарської селищної ради з метою захисту прав та інтересів дітей. Допоможемо разом!

Контакти: Служба у справах дітей Любарської селищної ради знаходиться за адресою: смт. Любар, вул. Незалежності, буд. 52 (1-й поверх приміщення Управління праці та соціального захисту населення Любарської РДА).

Телефон: (04147) 2-30-03.

Фото без опису