Фото без опису13.08.2019 року під керівництвом заступника голови комісії, керуючого справами (секретаря) виконкому А.С. Біленького відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалися питання:

- щодо захисту житлових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа, які перебувають на соціально-квартирному обліку у Любарській селищній раді, відповідно до Комплексної цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки селищної ради;

- про постановку на облік дитини, як такої, що перебуває в складних життєвих обставинах;

- про затвердження Індивідуального плану соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах та затвердження персонального складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту малолітньої дитини;

- щодо врегулювання конфлікту між колишнім подружжям щодо побачень батька із малолітньою донькою та його участі у її вихованні.

Підготовлені матеріали детально вивчені членами комісії, заслухані заявники та запрошені особи, по всім питанням прийняті відповідні рішення в межах чинного законодавства з метою захисту прав та інтересів дітей.

Фото без опису