Фото без опису

Зовсім не обов’язково їхати на море,  щоб зайнятися одним з найпопулярніших пляжних видів спорту – волейболом

Сьогодні і в Любарі можна знайти майданчик з чистим піском, який ідеально підходить для гри в пляжний волейбол. 

Сонце, пісок, сітка і м’яч – ось і все, що необхідно для улюбленого мільйонами людей пляжного волейболу. Ця, здавалося б, не надто серйозна гра зародилася на відпочинку. Хто з нас хоча б раз не пасував м’яч на березі водойми? Гра стала неймовірно популярною і перейшла в розряд професійних, удостоєних змагання на Олімпійських іграх.

Фото без опису

Саме будівництво майданчика для пляжного волейболу у парку Любарського професійного ліцею – приклад того, як люди, яким не байдужа доля селища, які вболівають за те, щоб і дорослі, і підростаюче покоління регулярно займалися спортом,мали місце, де можна у вільний час зайнятися цим улюбленим видом спорту за допомогою керівництва Любарської об’єднаної територіальної громади разом створили цей майданчик.

Фото без опису

Чотири роки це був лише котлован, оточений чагарниками, навколо – купи сміття. Тоді молодіжна рада Любарської ОТГ ініціювала суботник з прибирання парку. Тоді молодь разом з працівниками Любарської селищної ради прибрали паркову територію, розчистили під’їзди.

Пізніше було завезено пісок. Тепер це місце приваблює ще й тим, що двічі на тиждень тут проводяться майстер-класи для любителів волейболу.

18 серпня на майданчику відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловічих команд. Участь у змаганнях взяли шість команд, у тому числі й команда Любарської селищної ради, яку представляли Герасимчук Володимир та Франков Анатолій.

Фото без опису

Результати турніру такі:

1 місце – Гладчук Віктор та Гладчук Денис (м.Старокостянтинів);

2 місце – Чмирук Андрій та Бондарчук Андрій (смт.Любар);

3 місце – Сушицький Руслан та Іваній Андрій (смт.Любар).

Вони отримали від оргкомітету нагороди – кубок, грамоти, медалі та цінні призи.

Змагання відбувалися у позитивній доброзичливій атмосфері.

Гостям зі Старокостянтинова сподобалось місце розташування майданчика – височезні дерева утворюють над майданчиком шатро, від чого навіть у спекотний день тут приємна прохолода.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису