Фото без опису

Щорічно в Україні, в останній день вересня ми відзначаємо особливий, величний день  - День Усиновлення! Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Для того, щоб висловити слова вдячності, пошани та поваги до людей, які причетні до цього дня, до святкової зали були запрошені опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки – вихователі, яких щиро та сердечно привітали та висловили слова поваги селищний голова – В.М. Герасимчук, начальник служби у справах дітей Любарської селищної ради – Л.Л. Ющенко та заступник директора Центру СССДМ – О.В. Кришталь. Всім присутнім батькам були оголошені подяки за сумлінне виконання батьківських обов’язків у вихованні дітей та забезпечення їх всебічного розвитку, а також вручені символічні подарунки. Зігріли душу осіннім днем нашим дорогим батькам артисти районного будинку культури, які подарували душевні пісенні номери.

 

На сьогоднішній день на території Любарської ОТГ функціонує 2 прийомних сім’ї та 3 дитячих будинки сімейного типу, в яких в загальному виховується 22 дітей, також у 18-ти сім’ях опікунів та піклувальників виховується 32 дітей – сиріт та дітей, позбавленого піклування. З початку 2019 року по території ОТГ усиновлена 1 дитина.   

Служба у справах дітей  Любарської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису