В Україні розпочався черговий призов на строкову службу, а разом із ним демобілізуються громадяни, які були призвані навесні 2018 року.

Як дітей, які повертаються до рідної домівки, зустрічають кожного свого вихованця представники особового складу відділення комплектування Любарського районного військового комісаріату Сніжана Гончарук та Роман Абрамчук. Їх сміливо можна назвати хрещеними батьками кожного  призовника з Любарщини. Адже за долю  кожного з них вони вболівають як за рідного, віддаючи кожному частину своєї душі.  Не став виключенням і КРУКІВСЬКИЙ Іван Олександрович  з села Борушківці.

         Ще не так давно відправляли Івана на службу … І ось промайнули півтора року виконання військового обов’язку  у 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського,і до військкомату прийшов вже не переляканий хлопчисько, а справжній чоловік!

За вірність Присязі, зразкову дисципліну, старанність під час виконання поставлених завдань та сумлінне виконання службових обов’язків під час проходження строкової військової служби КРУКІВСЬКИЙ Іван Олександрович нагороджений грамотою командира військової частини.