Фото без опису

     16 жовтня 2019 року в залі засідань  відбулась чергова XXI сесія Любарської селищної ради VIII скликання під головуванням селищного голови Герасимчука Володимира  Миколайовича.

    На засідання сесії прибуло 14 депутатів. На початку сесії селищний голова ознайомив всіх присутніх з порядком денним,  на який було винесено 47 питань та доповнено зі слів ще двома питаннями.

       Було обговорено 29 земельних питань. Це питання про  виділення земельних ділянок учасникам АТО, про надання дозволу на розробку технічних документацій, про надання дозволу на розробку проектів землеустрою, передачу в оренду земельних ділянок. Також на XXI сесії було погоджено та затверджено детальний план території передбаченої для реконструкції 2-х поверхової нежитлової будівлі дитячого садка під 8-ми квартирний житловий будинок для учасників АТО. Особливу увагу депутати приділили рішенню «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок водного фонду». Рішенням сесії орендну плату за земельні ділянки водного фонду було збільшено, але на думку окремих депутатів, недостатньо і це питання потребує перегляду в наступному році.

        Також були прийняті рішення щодо організації інклюзивного навчання в двох  закладах дошкільної освіти (Глезненський ЗДО, Любарській ЗДО) та Гізівщинській ЗОШ I-III ст.     

               Протягом  двох з половиною годин дискусійної  плідної  праці депутати  прийняли 42 рішення.

Фото без описуФото без опису