Фото без описуЗ метою створення зручних і належних умов для отримання адміністративних послуг фізичними та юридичними особами в Любарській ОТГ перебуває в процесі створення сучасний   Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) –  офіс,  спроектований за принципом відкритого простору ,  де можна отримати найбільш затребувані, популярні адміністративні послуги у комфортних умовах за мінімальної кількості відвідувань.

На сьогодні Любарська громада  здійснює капітальний ремонт приміщення та облаштовує  його так, щоб було зручно і для людей з інвалідністю, і для відвідувачів з дітьми. Крім того, керівництвом громади було прийнято рішення провести реконструкцію території біля ЦНАП та створити об′єкт, який стане візитівкою селища.

Любарська  ОТГ є учасником другого  раунду Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення ЦНАП і отримує  підтримку  у модернізації. По закінченню будівельних робіт Центр буде  облаштовано меблями та технікою. Отримаємо сучасний програмний комплекс автоматизації роботи ЦНАП «Вулик», розроблений проектом EGOV4UKRAINE, що реалізується в рамках Програми «U-LEAD з Європою».  ЦНАП  забезпечить якісне надання адміністративних  послуг для  мешканців громади та району.

Фактично у ЦНАП надаватимуться послуги, які можна розділити на 11 груп: державна реєстрація актів цивільного стану, реєстрація місця проживання, послуги соціального характеру (призначення державних допомог, житлових субсидій тощо), вклейка фото в паспорт, державна реєстрація нерухомого майна, державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань,  видача відомостей з ДЗК, державна реєстрація земельних ділянок, місцеві послуги (земельні, житлові), видача документів дозвільного характеру.

 Пріорітетним є запровадження  у ЦНАП послуг сервісного центру МВС:

видача/заміна посвідчення водія, реєстрація/перереєстрація/зняття з обліку транспортних засобів.

   За останні роки в населених пунктах громади накопичилось безліч проблем, пов’язаних із недостатнім рівнем та несистематичним проведенням заходів у сфері благоустрою, які потребують термінового вирішення.

  За підтримки та сприяння  депутата селищної ради Дюдіна О.О., архітектором на громадських засадах було розроблено  ескізний проект благоустрою території перед приміщенням ЦНАП. У бюджеті громади частково закладено кошти для реалізації програм з благоустрою, але важливо також залучення коштів інвесторів, спонсорів, залучення підрядних організацій для виконання робіт, всебічне сприяння приватними підприємцями і фірмами щодо реалізації даного проекту шляхом ландшафтної реконструкції  та озеленення території.

Усіх небайдужих просимо перераховувати кошти на благодійний рахунок з вказанням цільового призначення:

Отримувач: Любарська селищна рада

Рахунок: UA618201720000031559396138377

ЄДРПОУ: 04345664

Призначення: благодійна допомога для благоустрою  території та поточного ремонту ЦНАПу.

 

Заходи по благоустрою та покращенню санітарного стану населених пунктів ради здійснюються в інтересах жителів Любарської  територіальної громади  з метою створення умов для культурного, оздоровчого, фізичного, освітнього та духовного розвитку населення , підвищення рівня громадського порядку.

Фото без опису

Фото без опису