Фото без опису29.10.2019 року спеціалістами служби у справах дітей Любарської селищної ради було здійснено відвідування сімей опікунів на вихованні яких, перебувають діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

           В ході проведення рейду, із опікунами, згідно норм чинного законодавства у сфері захисту прав дітей, проведено роз’яснювальну бесіду щодо належного виконання опікунських обов’язків, створення сприятливих умов для виховання, навчання, розвитку підопічних, дотримання законних прав та інтересів дітей у процесі виховання, навчання.

           Також спеціалістами служби у справах дітей була проведена робоча зустріч із адміністрацією Липненської опорної школи І-ІІІ ступенів, з метою обговорення стану навчання та виховання дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського виховання, які є учнями школи.

          Додатково була акцентована увага на залученні дітей вищезазначеної категорії до участі у гуртках, секціях, проведення позашкільних заходів, з метою розвитку талантів та здібностей даної категорії дітей.