30 жовтня 2019 року  військовий комісар Любарського районного військового комісаріату підполковник АндрійГонишнюк провів робочу зустріч з представниками органів місцевого самоврядування. На ній були присутні голови сільських рад Любарського району, старости та в.о. старостстаростинських округів Любарської селищної ради.

Основними питаннями, які розглядались були: приписка юнаків до призовної дільниці;служба за контрактом у Збройних Силах України та призов на строкову військову службу.

Найактуальнішим було питання строкової служби, оскільки нині триває осінній призов. Найголовніший акцент ставився на порядку оповіщення громадян та їх виклик до Любарського РВК. Наголошувалось на передбаченій законом адміністративні й та кримінальній відповідальності для осіб, призовного віку, які ухиляються від явки у військкомат та строкової служби. Згадано було і про відповідальність посадових осіб у разі незабезпечення сповіщення військовозобов’язаних і призовників про їх виклик до військового комісаріату та за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Розглядались умови призову, порядок надання відстрочки та звільнення від призову, пільги та переваги для осіб, які призиваються на строкову військову службу.