Нещодавно cлужбою у справах дітей Любарської селищної ради організовано зустріч та проведено профілактичну роботу з дітьми з числа учнів Любарського професійного ліцею щодо профілактики тютюнопаління, вживання алкоголю та наркотиків.

Із учнями провели бесіду працівники служби у справах дітей Любарської селищної ради: Т.В.Луцкова – головний спеціаліст, О.В. Матійчук – провідний спеціаліст. Увага учнів була  зосереджена на проблемі шкідливого впливу на організм людини алкоголю, наркотиків та тютюнопаління, їх негативних наслідків для подальшого життя.

Кожен учень дізнався, що нікотин, алкоголь, наркотики - отрута, яка знищує особистість, руйнуючи здоров’я, послаблюючи волю, позбавляючи людину життєвих і моральних цінностей. 

Під час зустрічі учнів ознайомлено із основними статтями Кримінального Кодексу України, наголошено про відповідальність яка загрожує неповнолітнім у разі вживання, збуту та зберігання наркотичних речовин та наслідки вживання цих речовин.  

На прикінці устрічі неповнолітнім слухачам було наголошено, що: здоров’я - справжня радість життя і щастя, які не сумісні з тютюном, наркотиками і спиртними напоями!