Фото без опису 12.11.2019 року у м. Бердичів за підтримки благодійного фонду «Надія Є», служби у справах дітей та департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації відбувся Обласний мистецький конкурс-фестиваль родин «Увага дитині-успіх країні».

     Із прийомної сім’ї Нікітіна-Баран, Любарську територіальну громаду представляла – Пилипчук Діана із хореографічною композицією із художньої гімнастики.

    Дівчинка представила до уваги глядачів неперевершену художньо-гімнастичну композицію, подарувавши приємні враження та захоплюючі емоції від майстерно виконаного танцю.

     Головною метою конкурсу є розвиток талантів та творчих здібностей обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     За допомогою музики, танцю, пісні чи образотворчого мистецтва сприяти духовно – культурному та патріотичному вихованню молоді, дбати про їх творчий та духовний розвиток.

     Отримавши нагороду, приємні емоції та призи від організаторів заходу, родини – учасники із нетерпінням чекатимуть наступного фестивалю, який допомагає дітям відкрити їх творчий потенціал та розвивати мистецький напрям виховання серед обдарованої молоді.

Фото без опису