Фото без опису

20 листопада 2019 року в залі засідань  відбулась чергова XXII сесія Любарської селищної ради під головуванням селищного голови Герасимчука Володимира  Миколайовича.

На засідання сесії прибуло 15 депутатів. На початку сесії селищний голова ознайомив всіх присутніх з порядком денним,  на який було винесено 36 питань.

       Особливу увагу депутати приділили питанню про внесення  змін до бюджету  та звіту про виконання селищного бюджету за ІІІ квартал 2019 року. Завдяки проведеним змінам до бюджету усі установи та заклади Любарської селищної ради забезпечені видатками на зарплату, енергоносії  та поточні видатки в межах першочергових потреб.

 

В ході сесії було обговорено 22 земельних питань. Виділено земельні ділянки чотирьом учасникам бойових дій, підвищено орендні ставки сільхозвиробникам, які орендують землі комунальної власності. Також розглянуті депутатські запити Андрощук В.А. та Рудніцького Я.Л. щодо забезпечення якісною питною водою вихованців Липненського ЗДО та Липненської ЗОШ та щодо надання дозволу на  виготовлення проектно-кошторисної документації на освітлення населених пунктів   с.Веселка, с.Филинці, с.Михайлівка.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису