Фото без опису

Свято Святого Миколая – дуже важливий та особливий день в житті не тільки малечі, але й кожного дорослого. Він зігрітий благословенням, добром та радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виповнюються найзаповітніші мрії та бажання.

Саме тому, 19 грудня 2019 року в Любарській школі мистецтв, щоб подарувати трішки радості та побачити на обличчях дітей посмішки, службою у справах дітей Любарькоїселищної ради за участю служби РДА організований захід для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису

Надзвичайно гарну та змістовну програму (вистави, пісенні номери, відгадки, веселі конкурси) підготували вихованці школи мистецтв на чолі із викладачем Пильгун Л.П. Діти були не тільки глядачами, а й учасниками свята, адже відчувши теплу атмосферу у святковому залі, вони з радістю брали участь у розважальних конкурсах, розповідали віршики, співали, водили хороводи із Святим Миколаєм, і ми усі мали змогу спостерігати за щирими посмішками дітей.

Усім присутнім у залі, батькам та дітям – селищний голова В.М. Герасимчук, голова Любарської РДА Сьомко В.Т., заступник голови районної ради – Рогальська Л.М. та начальник служби у справах дітей Любарської селищної ради – Л.Л. Ющенко побажали  здоров’я, родинного затишку, успіхів у всіх починаннях, радості, безхмарного щастя, миру та спокою у домівках.

По закінченню святкового заходу присутнім дітям – сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування були вручені приємні подарунки.

Окрему щиру подяку висловлюємо соціальним опікунам, які своєю душевною добротою,  принесли радість дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які знаходяться під опікою (піклуванням): ТОВ АТК, Райспоживспілка, ТОВ «АФ «Відродження» ДП «Бердичівське лісове господарство», ТОВ «ВАЮР», ТОВ «Агропродукт», Кооперативний ринок, Агролайн Україна, ТОВ «Агро-Любар», Редакція районної газети «Новий день»,  СФГ «Сергійчук», ПП Сушицький М.Т., ПП Мисечко О.С., ПП Маруженко Н.М., Любарська селищна рада, ПП АФ «Тетерів», ПП Нарадовський, супермаркет «Наш край», ПП «Ренет», які приєднались до привітань та подарували дітям приємні сюрпризи. Список соціальних опікунів був затверджений рішенням виконавчого комітету Любарської селищної ради  від 28.11.2019р. №213  «Про затвердження списку соціальних опікунівнад дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклуванняна території Любарської селищної ради».

Спільними зусиллями ми змогли принести радість малечі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Служба у справах дітей Любарської селищної ради