Фото без опису

Спільними зусиллями було забезпечено прибирання території мальовничої зони відпочинку , кар’єру біля села Гринівці Малобраталівського старостинського округу .  В заході прийняли участь працівники селищної ради, працівники  КП Добробут, територіального центру.

Фото без описуФото без опису

«Ми зібралися щоби очистити ті місця, де наші люди люблять проводити своє дозвілля. Суботник – добрий приклад з минулого, який не втрачає актуальності, адже  громада потребує нашої спільної турботи, робочих рук кожного його мешканця", - розповідає селищний голова Володимир Герасимчук". В перший місяць зими, в період передноворічних турбот - завжди очікуємо чогось нового: порядку у своїх оселях та хочемо, щоб чистою була наша громада.

Фото без опису

З метою забезпечення на території селищної ради чистоти та порядку, підвищення рівня благоустрою, Любарська селищна рада звертається до вас із проханням провести заходи по упорядкуванню та прибиранню прилеглих територій та присадибних ділянок.

     На території селища та у центрах сіл не допускається складування побутового і будівельного сміття, побутових відходів, тари, складування дров, опалого листя у невстановлених для цього місцях.    У разі порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів Любарської селищної ради передбачається адміністративна відповідальність.

   Дякуємо всім за підтримку та розуміння у вирішенні питань благоустрою, які відіграють велике значення у розбудові громади!

    Актуальною у сьогоденні є філософська думка індійського громадського та політичного діяча Махайма Ганді «Хочеш змінити світ на краще-почни з себе, свого світогляду та вчинків».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису