Фото без опису21.01.2020 року відбулось перше чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, організацію діяльності якої забезпечує служба у справах дітей Любарської селищної ради.

На порядок денний комісії були винесені наступні питання: про надання органом опіки та піклування дозволу на укладання договору купівлі – продажу житлового будинку та земельної ділянки для неповнолітньої (ПІБ); два питання про надання органом опіки та піклування висновку про можливість громадянами (ПІБ), виконувати обов’язки опікунів; про доцільність (недоцільність) надання погодження про відрахування із ВНЗ неповнолітнього (ПІБ).

На комісії прийняла участь більшість, а саме, 9 членів комісії під головуванням заступника голови комісії з питань захисту прав дитини – А.С.Біленького. Всі питання були розглянуті, запрошені учасники заслухані. Комісією рекомендовано органу опіки та піклування надати дозвіл на укладання договору купівлі – продажу житлового будинку та земельної ділянки для неповнолітньої, рекомендовано надати висновок про можливість громадянами виконувати обов’язки опікунів та членами комісії одноголосно прийнято рішення (враховуючи матеріли справи) не надавати погодження на відрахування неповнолітнього із ВНЗ.

Фото без опису