07.02.2020 року під головуванням селищного голови В.М. Герасимчука, у складі десятьох членів комісії, в.о. старости Авратинського старостинського округу – Т.Д. Лінічук, відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний комісії винесені питання, три із яких надання погодження службою у справах дітей дозволу на перебування малолітніх дітей у КЗ «Березівський навчально – реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради; про надання дозволу дарування житлового будинку та земельної ділянки (ПІБ), у якому зареєстровані та проживають неповнолітні особи; про надання дозволу на укладання договору купівлі – продажу житлового будинку та земельної ділянки (ПІБ), у якому зареєстровані та проживають малолітні діти; про взяття під соціальний супровід ЦСССДМ сімей, які опинились у складних життєвих обставинах; перегляд та затвердження індивідуальних планів  соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Всі питання розглянуті, підготовлені матеріали опрацьовані членами комісії, заслухані заявники та запрошені особи. По всім питанням прийняті рішення в межах чинного законодавства з метою соціального та правового захисту дітей. 

 

Вразі необхідності звертатись до служби у справах дітей Любарської селищної ради, за адресою: 13100, Житомирська область, смт. Любар, вул. Незалежності, 52.

Тел.(04147) 2-30-03

Е-mall: dity_lubar@ukr.net