Фото без опису30.01. 2020 року на базі ОЗ Любарська гімназія № 1 відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізичної культури, присвячений темі «Шляхи підвищення сформованості навчального процесу  на уроках фізичної культури  у Концепції Нової української школи». Методист відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради  Осіпова О.В. ознайомила присутніх із актуальними питаннями щодо підготовки учнів до заліку в районній спартакіаді. Педагоги обговорили хід проведення районних спортивних ігор школярів у 2019-2020 році.

         Практична частина семінару була представлена відкритими  уроками у 8-му класі на тему: «Варіативний модуль - гімнастика», «Комбінації елементів акробатичних вправ. Стрибки через гімнастичного козла в ширину. Лазіння по канату» (учитель вищої категорії – Бондарчук В.М.) та в 9-му класі на тему «Варіативний модуль - волейбол», «Навчання ловлі м’яча на місці та в русі» (учитель  першої категорії Ліневич М.Г.)

         На даному заході вчителі презентували досвід своєї роботи, творчо підійшовши до організації та проведення уроку. Під час проведення уроків було представлено багато нових та цікавих вправ із застосуванням індивідуального підходу.

Присутні вчителі фізичної культури залишилися задоволені методикою проведення уроку та високо оцінили систему роботи вчителів: реалізацію диференційованого й індивідуального підходів, моторну щільність уроків, комплексне оцінювання знань, техніку рухової діяльності, оптимальне дозування фізичних навантажень.  На практиці побачили, як спонукати учнів активно працювати на уроках фізичного виховання.

         Кожний учасник семінару мав змогу поспілкуватись з однодумцями і активно включитись в обговорення форм і методів організації уроків фізичного виховання, а також висловити свої рекомендації щодо змін проведення районної спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти у 2019 навчальному році.

         Проведений семінар-практикум сприяє поширенню позитивного досвіду роботи вчителів серед колег громади. По завершенню семінару  було розглянуто та  прийнято методичні рекомендації. Сподіваємось, що кожен з учасників семінару почерпнув для себе щось нове і корисне для використання в роботі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису