Фото без опису

26 лютого 2020 року в залі засідань  відбулась позачергова XXVII сесія Любарської селищної ради під головуванням селищного голови Герасимчука Володимира  Миколайовича.

На засідання сесії прибуло 18 депутатів. На початку сесії селищний голова ознайомив всіх присутніх з порядком денним,  на який було винесено 35 питань.

Сесія розпочалася  зі звіту начальника  фінансового відділу Янко Н. М. про виконання селищного бюджету за 2019 рік. Депутати затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 2019 рік та направили кошти вільного залишку в сумі сто тисяч гривень на придбання обладнання для КНП Любарська ЦРЛ.

Депутати одноголосно погодили рішення: про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію адмінприміщення с.Панасівка; про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво господарчо-питного водогону но вул. Мотовилівська, Набережна, провулку Мотовилівський 1, Мотовилівський 2 в с.Новий Любар; про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Зарудня с.Липне; про схвалення проекту рішення «Про добровільне приєднання територіальних громад до Любарської селищної ради.

      В ході сесії було також обговорено 19 земельних питань. Виділено земельні ділянки п’ятьом учасникам бойових дій.

Фото без описуФото без опису