Фото без опису18 січня на майданчику зі штучним покриттям КЗ «Любарська ДЮСШ» стартував Перший відкритий чемпіонат з міні-футболу "Ліга друзів", організований за ініціативи президента ФК «Технофон» Олександра Мисечка та відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради. Для участі у чемпіонаті подали заявки вісім команд:

ФК "Технофон" (Любар)

ФК " Случ" (Любар)

ФК "Вир" (Стара Чортория)

ФК "Медоїд" (Паволочка)

ФК " Дружба" (Любар)

ФК " Нова Чортория"

ФК " Легіон" (Паволочка)

ФК "Сокіл" (Березівка).

Ігри проходили щонеділі і 1 березня завершилися фінальними.

Кожна команда провела по 14 ігор.56 годин – рівно стільки склав загальний час напруженої спортивної боротьби. За цей період забито 301 гол (з них 6 технічних).

ФК «Вир» (с.Стара Чортория) забила у ворота суперників 64 голи, завоювавши 1 місце у чемпіонаті. Гравці саме цієї команди отримали ще і нагороди у номінаціях «Кращий воротар» - Білоцерківський Юрій (пропустив всього 14 голів) та «Кращий гравець» - Плавуцький Павло.

ФК «Нова Чортория» виборола 2 місце. В її арсеналі – 56 забитих голів. Гравець цього футбольного клубу Бедрачук Артем переміг у номінації «Кращий бомбардир», забивши у ворота суперників 29 голів.

На третьому місці – ФК «Случ» (смт.Любар).

Усі команди та організатори отримали грамоти та подяки від президента футбольної асоціації аматорських команд  «Ліга друзів» Ігоря Любарського,

Переможці ж чемпіонату та номінацій одержали нагороди від відділу освіти,молоді та спорту Любарської селищної ради та подарунки від магазину «Технофон».

14 березня відбудуться ігри за  Суперкубок «Ліги друзів» у якому зустрінуться переможці зон  Любар та Чуднів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису