Фото без опису

Любарський районний військовий комісаріатзакликає -  служба за контрактом — це престижно. Цестабільна оплатапраці, соціальнігарантії та ще низка прерогатив. "Зарплатипочинаютьсявід 10 тис. грнДодаткова оплата за у часть в ООС 6500 -друга лінія, 17000 - друга лінія. Військова служба за контрактом надаєсоціальнігарантії, медичнезабезпечення, можливістьотриматиматеріальнудопомогу, є можливістьбезкоштовнооволодітипрофесією, перепрофілюватися та додатковоотримативищувійськовуосвіту".

Наголошу також на гарантіяхдержави: — Гарантіястабільного грошового  забезпечення; — Додатковігрошовівиплати та винагороди; — Можливістьзробитикар'єру; — Якіснебезкоштовнемедичнеобслуговування; — Можливістьотриманнязаочноївищої  освіти; — Щорічнавідпусткавід ЗО днів; — Безкоштовнехарчування; — Право на отриманнябезкоштовногожитла; — Право на пенсіюпісля 25 роківвислуги; — Іншісоціальнігарантіївстановлені законами; — Служба зараховується до загального страхового стажу; - Збереження посади та середнього заробітку за місцем роботи до укладання контракту.

Для заключення контракту потрібно: — Завітати до військовогокомісаріату та більш детально дізнатися про військову службу у Збройних Силах України; — Відвідативійськовучастинущоботриматиписьмовузгоду командира; — Надатидокументи для вивченняособистості; — Пройти медичнеобстеження, професійний та психологічнийвідбір; — Підписати контракт, пройти курс навчання за обраноюспеціальністю у навчальномуцентріЗбройних Сил України.