Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 11 березня 2020 року  № 183 « Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної  (професійно-технічної), фахової передвищої,  вищої та обласному інституту післядипломної педагогічної освіти»  та з метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації регіонального рівня внаслідок ймовірного поширення гострого респіраторного захворювання, спричиненого корона вірусом (COVID-19), враховуючи погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації по захворюваності на корона вірус, з метою профілактики поширення корона вірусу:

 

 

1. Призупинити з 12 березня по 03 квітня 2020 року освітній процес в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Любарської селищної ради.

2. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради (Остропольській Н.А.) та директорам ЗЗСО, ЗДО, ЗПО та ІРЦ:

2.1. Забезпечити інформування батьків учнів 1-11-х класів  та вихованців про продовження тимчасового призупинення освітнього процесу.

2.2. Забезпечити проведення профілактичних бесід з учнями та вихованцями щодо правил поведінки, збереження життя і здоров’я під час вимушеного призупинення навчальних занять.

2.3. Організувати роботу педагогічних працівників у період з 12 березня 2020 р. по 03 квітня 2020 р. для покращення їх методичного рівня.

2.4. Організувати виконання навчальних планів і програм за рахунок ущільнення матеріалу та резервних годин.

2.5. З 12 березня 2020р. по 03 квітня 2020р. забезпечити в закладах загальної середньої та дошкільної освіти дотримання санітарно-гігієнічних умов (провітрювання, вологе прибирання з використанням спеціальних засобів тощо).

3. Заборонити проведення масових заходів освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру.

4.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Розпорядження селищного голови №48

Розпорядження селищного голови №45