Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Любарської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податківта зборів на 2021»,   «Про встановлення  ставок та пільг із сплати  земельного податку на 2021 рік» та «Про встановлення  розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Любарської селищної ради  на 2021 рік»,  

Проєкт рішення сесії Любарської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів  на 2021 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради.   Проєктом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки єдиного податку для платників І та ІІ груп, ставки транспортного податку, а також ставки туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання, які забезпечать додаткові надходження до бюджету Любарської селищної об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

Проєкт рішення сесії Любарської селищної ради  «Про встановлення  ставок та пільг із сплати  земельного податку  на 2021 р» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради. Проєктом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та  забезпечити надходження до бюджету Любарської об’єднаної територіальної громади  для виконання програм соціально-економічного розвитку Любарської  територіальної громади.  

Проєкт рішення сесії Любарської селищної ради  «Про встановлення  розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Любарської селищної ради на 2021 р» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради. Проєктом регуляторного акта  передбачається встановлення ставок з орендної плати за землю та отримання відповідних надходжень до бюджету Любарської  об’єднаної територіальної громади для забезпечення фінансування програм.  

Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені  15 травня 2020 року на офіційному сайті Любарської селищної ради Liubar.hromada@gmail.com

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції надаються до Любарської селищної ради   за адресою:

- 13100 смт. Любар вул. Незалежності, 39  (відділ економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради -1 поверх приміщення Любарської районної ради).

- E-mail: ekonomika.liub@gmail.com

- за телефонами  067-393-29-85; 097-124-30-78; 098-237-06-71.

Зауваження та пропозиції приймаються до 15 червня 2020 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).